Företagsevent

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Här hittar du olika paketerade event som är kvalitetssäkrade, genomförda och utvärderade av andra kunder.

Vi paketerar eventen är för att vi vet att det är enklare att se en färdig produkt som redan är genomtänkt och väl prövad. Vi arbetar självklart också med att skräddarsy event och se till att våra kunder får precis det dom vill ha. Eventguiden tar ett helhetsansvar för eventet, vilket gör att du inte behöver mer än en kontaktperson och leverantör.

Sortering

Sopa banan med kollegorna – curling är en aktivitet som passar alla företag. Man kan ha olika åsikter om curlingföräldrar, men curlingkollegor är däremot något enbart positivt.

Denna förr...

4.2
4.2
/ 43 omdömen

Inta Vaxholms kastell under en eftermiddag och ge er i kast med de roliga utmaningar och sammansvetsande aktivteter som väntar i det gamla fortet.
"Ta kulan då! Kämpa!" Orden skulle kunna...

4.5
4.5
/ 41 omdömen

Ta er genom smala gränder och torg, vad gömmer sig bland öns byggnader? Varför heter den Helvetets gränd? Vilka pryder slottets fasad? Följ med ut på en lärorik och spännande företagsaktivitet i en anrik miljö.

5
5
/ 3 omdömen

Båten kränger, vattnet forsar längs sidorna av skrovet och vi slår, allt för att ligga perfekt bakom startlinjen.
Besättningen är alert och samtrimmad och kommunikationen flyter bra....

0

Trippa fram över nockar och åsar i ett hisnande event som garanterat ger er en ny syn på Stockholm.

Denna spännande aktivitet är en höjdare på alla sätt och vis. Takvandringen sker på...

4.3
4.3
/ 6 omdömen
Sidor