Drinkskola med kollegor

4.4
4.4
 / 5 omdömen

Antal personer: 

10-40 personer

Detta ingår: 

- Erfaren bartender som instruktör
- De drinkar som blandas
- Trerätters middag

Pris: 

1.165 kr per person vid 15 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Transport
- Konferens

Dela med dig: 

Drinkskola med kollegor

Teambuilding där det både skakas och rörs. Tillsammans får ni lära er blanda snofsiga läckra drinkar av ett riktigt bartenderproffs.

Alkohol brukar vara ett givet inslag på de flesta företagsfester, så varför inte dricka med finess? Vår trevliga drinkskola hålls på en restaurang som vissa matrecensenter gett epitetet "Söders finkrog". Den trendiga, påkostade inredningen lockar lika många gäster som restaurangens erkänt kompetenta och trevliga personal. Under ledning av en bartender med över tio års erfarenhet i branschen får ni lära er recepten på fyra spännande drinkar. Den kunniga bartendern berättar även historierna bakom de olika drinkarnas ursprung, vilket ofta innebär roliga anekdoter och ny kunskap att briljera med inför vänner och familj. Hitta den perfekta blandningen och lär er knepen som ger drinken det lilla extra. Vid nästa pubrunda med arbetskamraterna kommer nog ingen i sällskapet att beställa en GT…

Efter att alla har smuttat klart och njutit av sina egenhändigt tillblandade mästerverk är det dags att sätta sig till bords. Restaurangens bartender är som sagt väldigt rutinerad och professionell, men köksmästaren är på intet vis sämre. Med hjälp av sin långa yrkeserfarenhet, både från Sverige och andra länder, knåpar kocken ihop en utsökt meny där bara de allra finaste råvarorna används. Njut av all den goda maten och dryckerna tillsammans. Detta okomplicerade men oerhört trevliga företagsevent gör ingen besviken.