Ribtur i Stockholm

4.5
4.5
 / 15 omdömen

Antal personer: 

7-100 personer

Detta ingår: 

- 1 timmes ribfärd
- Trerättersmeny på Bockholmen Hav & Restaurang

Pris: 

1.349 kr per person vid 12 personer, exkl. moms.

Tillval: 

- Transport

Referenser: 

Dela med dig: 

Ribtur i Stockholm

Tur med RIB-båt – fartfylld aktivitet med middag

I detta riviga lilla event susar ni fram över vattnet tillsammans innan det vankas en delikat middag i hjärtat av skärgården. 

RIB står för Rigid Inflatable Boat, vilket på svenska ungefär betyder gummibåt med hårt skrov. Men det är ingen information man behöver känna till för att ge sig ut på detta event. Vad som däremot kan vara bra att veta är att RIB-båtar är väldigt säkra och sjödugliga samtidigt som det går fort och är vansinnigt kul. Tag plats i båten, luta er tillbaka och låt fartvinden leka med håret medan ni njuter av utsikten över Stockholms vackra skärgård.

Den hisnande färden går så småningom mot Bockholmen i innerskärgården. Det är en lummig liten ö där det råder lantlig frid och stillhet – en fin kontrast till den speediga RIB-färden. På Bockholmen ligger endast ett fåtal byggnader, en av dem är en tjusig grosshandlarvilla från 1880-talet. Villan har en rik historia som är späckad med anekdoter, bland annat ryktas det om att Oscar II lät bygga villan till sin älskarinna. Numera är den anrika kåken omgjord till mysig restaurang, och det är i denna härliga miljö ni intar en läcker trerättersmiddag tillsammans. Den berömde kocken Mattias Pihlblad har tagit fram en meny med förstklassig skandinavisk mat som har en touch av Medelhavet. Suget efter såväl hög fart som god mat kommer att tillfredställas med detta trevliga event.

Vi kan även arrangera RIB-färder till andra platser. Båtfärden kan exempelvis vara ett inslag i ett specialevent där företaget har en egen grillfest på en liten skärgårdsö. Kontakta oss för mer information.