Teambuilding

Teambuilding
Att arbeta tillsammans i grupp skall vara både kul och utbildande. Vi har många unika teambuilding aktiviteter på ställen som är makalöst spännande och dessutom mitt i stan. Vi har även åtskilliga teambuildingaktiviteter som vi kan genomföra på ett ställe som ni väljer.

Sortering

Ta er genom smala gränder och torg, vad gömmer sig bland öns byggnader? Varför heter den Helvetets gränd? Vilka pryder slottets fasad? Följ med ut på en lärorik och spännande företagsaktivitet i en anrik miljö.

5
5
/ 5 omdömen

Inta Vaxholms kastell under en eftermiddag och ge er i kast med de roliga utmaningar och sammansvetsande aktivteter som väntar i det gamla fortet.
"Ta kulan då! Kämpa!" Orden skulle kunna...

4.5
4.5
/ 41 omdömen

Spela in en kortfilm med kollegorna. Ni ligger bakom koncept, storyboard, regi och såklart skådespelarinsatserna. Till kvällens middag blir det förevisning med glada skratt och prisutdelning....

4.4
4.4
/ 5 omdömmen

Färdas genom historien och lös en gåta tillsammans. I den här spännande teambuildingövningen ska ni försöka lägga vantarna på världens mest åtråvärda recept – det som förvandlar bly till guld!...

4.2
4.2
/ 13 omdömen

Bygg upp ett affärsimperium på bara två timmar i den här roliga gruppaktiviteten.

Tävla mot arbetskamraterna bland alla prylar och pinaler på Tekniska museet. Under lättsamma former ska de...

4
4
/ 4 omdömen
Sidor