Temafest & Företagsfest i Stockholm

Företagsfest i Stockholm
En lyckad företagsfest behöver ett stort engagemang med en erfaren projektledare och det är där vi kommer in i bilden. Regelbundet hanterar vi både små och stora grupper, från 10 och upp till 2,000 personer.

En Eventbyrå med över 10 års erfarenhet av Temafester
Eventguiden har över 10 års erfarenhet av att arrangera fester för stora grupper, i eller nära Stockholm. Det vanliga är i samband med företagets årliga kickoff, lansering av en ny produkt, bonus, samt bara som ren teambuilding. Dessa äger rum i speciellt utvalda festlokaler, på restauranger, hotell, eller i kundens egna lokaler.

Över 20 färdigpaketerade fester att välja från
Nedan hittar du några exempel på temafester och andra företagsfester, som kan vara en utgångspunkt för just er fest. Vi skräddarsyr sedan festen för att den skall uppnå era värden och specifika önskemål.

Sortering

När ni kliver ombord möts ni av uppfriskande bubbel eller värmande glögg och pepparkakor.
Innan skeppet kastar loss minglar vi i en halvtimme till skön musik för att vänta in eventuella...

4.5
4.5
/ 2 omdömen

Vi ställer till med en riktigt rockig fest i en trevlig festlokal vid gärdet. Festen startar med mingel och aktiviteten som beskrivs nedan, med paus för middag, innan den sprakande finalen går av...

0

På Lidingö, ligger denna vackra gård med anor från 1775. Här ordnar vi ett utsökt klassiskt julbord där ingenting saknas. 
Omgivna av lummig natur och hav, med utsikt mot Stockholms inlopp,...

0

Att restaurangen har anor från 1600-talet märker man främst på de höga välvda taken. När ljussättarna gjort sitt blir valven oerhört stämmningsfulla, och tillsammans med övrig dekoration blir...

4
4
/ 2 omdömen

Dags att boka årets julfest och ni önskar att den inte är som den alltid har varit?!
Vi har en kväll för er där den röda...

0
Sidor