Temafest & Företagsfest i Stockholm

Företagsfest i Stockholm
En lyckad företagsfest behöver ett stort engagemang med en erfaren projektledare och det är där vi kommer in i bilden. Regelbundet hanterar vi både små och stora grupper, från 10 och upp till 2,000 personer.

En Eventbyrå med över 10 års erfarenhet av firmafester
Eventguiden har över 10 års erfarenhet av att arrangera fester för stora grupper, i eller nära Stockholm. Det vanliga är i samband med företagets årliga kickoff, lansering av en ny produkt, bonus, samt bara som ren teambuilding. Dessa äger rum i speciellt utvalda festlokaler, på restauranger, hotell, eller i kundens egna lokaler.

Över 20 färdigpaketerade fester att välja från
Nedan hittar du några exempel på temafester och andra företagsfester, som kan vara en utgångspunkt för just er fest. Vi skräddarsyr sedan festen för att den skall uppnå era värden och specifika önskemål.

Sortering

Vi ordnar er grillkväll. En professionell grillkock visar de bästa tricken inför sommaren. Ni bjuds på både starka korvar och hängmörat kött. Efter eller  innan middagen ordnar vi med...

0

Vi dekorerar lokalen med lyktor och serpentiner. Snaps och sånghäften finns givetvis på plats. Ni blir serverade en härlig kräftbuffe med de klassiska ingredienserna.

...

4
4
/ 2 omdömen

Fira oktoberfest på äkta München-vis – i Stockholm

En företagsfest med sauerkraut, bratwurst och literstora ölsejdlar kan inte misslyckas.
Vi ordnar en lokal som är lagom stor...

0

Företagsfest i Sydamerika!
Känn värme, smittas av energi, glada färger och få vibrerande rytmer i kroppen!

På med färgglada kläder och en mask som förmodligen kommer...

0

Sommarfest med sol, vind och vatten
Välkomna ombord på härliga M/S Molly som ligger vid kaj i city. Ni bjuds på en fördrink vid ankomst av personalen som sedan kastar loss...

0
Sidor