Curling och julbord

4.8
4.8
 / 42

Antal personer: 

10-90

Detta ingår: 

- Curlingaktivitet med instruktör
- Curlingutrustning
- Klassiskt julbord och stor dessertbuffé

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Busstransport
- Dryckespaket
- Konferens

Dela med dig: 

Curling och julbord

Curlingaktivitet

Denna förr så underskattade vintersport är nu på stark frammarsch och det beror inte bara på svenska OS-framgångar. Curling är väldigt lätt att lära sig, kräver ingen exceptionell fysik och – sist men inte minst – det är en väldigt kul och social sport. Det sistnämnda gör curling till den perfekta aktiviteten för en teambuilding eller kickoff. Vi tar er med till Stockholms nyaste curlinghall som även råkar vara norra Europas största curlinghall och träningsis för svenska landslaget. 

Inga förkunskaper krävs, en rutinerad curlingledare berättar hur spelet går till och ger lite praktiska tips innan ni delas in i lag. Därefter är allt klart för matchstart! Sopa för glatta livet och försök utmanövrera motståndarlaget, alla Bambi på hal is kommer locka till många glada skratt. När kontorets curlingmästare har korats bär det av till en anrik krog för ett gott julbord.

Julbord

Det vackra 1800-talshuset ligger på gångavstånd från curlinghallen och serverar utsökt mat gjord på råvaror från närområdet. Oavsett hur det gick i curlingen kommer alla att känna sig som vinnare efter detta trivsamma event.

På Östergårds får ni avnjuta ett härligt där kärleken till maten och service från hjärtat står i fokus. Restaurangens kreativa kockar jobbar mycket med smakkombinatoner, textur, närodlat och säsongsbetonat för att varje gäst ska överraskas och beröras

Några smaker från menyn
Matjessill, lingonsill, gubbröra, löjromsströmming, skaldjursterrin, senaps- och örtgravad torskrygg, anjovischeesecake, lutfisk, dillgravad lax, lax- och färskostterrin, skagenägg, löjromsägg, griljerad julskinka, lammfiol, rökt struts, munsökorv, kallrökt viltkorv, Janssons frestelse, köttbullar, svampomelett, ingefärsstekta revbensspjäll, julkorv, rödkål, 4 sorters juliga ostar, stort dessertbord m.m.