Curling och middag som företagsevent

4.6
4.6
 / 56 omdömen

Antal personer: 

10-80

Detta ingår: 

- Instruktör
- Curling 2 h
- Trerätters middag
- Curlingskor upp t.o.m storlek 46

Pris: 

1.065 kr per person vid 30 personer, exkl. moms

Tillval: 

- Busstransport
- Smörgås och dricka när ni anländer till curlinghallen
- Konferens
- Dryckespaket

Referenser: 

Dela med dig: 

Curling och middag som företagsevent

Curling för företag      

Sopa banan med kollegorna – curling är en aktivitet som passar alla företag. Man kan ha olika åsikter om curlingföräldrar, men curlingkollegor är däremot något enbart positivt.

Denna förr så underskattade vintersport är nu på stark frammarsch och det beror inte bara på svenska OS-framgångar. Curling är väldigt lätt att lära sig, kräver ingen exceptionell fysik och – sist men inte minst – det är en väldigt kul och social sport. Det sistnämnda gör curling till den perfekta aktiviteten för en teambuilding eller kickoff. Vi tar er med till Stockholms nyaste curlinghall som även råkar vara norra Europas största curlinghall och träningsis för svenska landslaget.

Inga förkunskaper krävs, en rutinerad curlingledare berättar hur spelet går till och ger lite praktiska tips innan ni delas in i lag. Därefter är allt klart för matchstart! Sopa för glatta livet och försök utmanövrera motståndarlaget, alla Bambi på hal is kommer locka till många glada skratt. När jobbets curlingmästare har korats bär det av till en anrik krog för en trevlig middag.

Middag

Det vackra 1800-talshuset ligger på gångavstånd från curlinghallen och serverar utsökt mat gjord på råvaror från närområdet. Oavsett hur det gick i curlingen kommer alla att känna sig som vinnare efter detta trivsamma event.

På restaurangen får ni avnjuta en härlig middag där kärleken till maten och service från hjärtat står i fokus. Restaurangens kreativa kockar jobbar mycket med smakkombinatoner, textur, närodlat och säsongsbetonat för att varje gäst ska överraskas och beröras.

Exempelmeny
- Räkor med citronmarinerad kronärtskocka, gurka, färska bondbönor och ramslökskräm
- Helstekt kalvinnanlår med rostad grön sparris, bearnaise på brynt smör samt potatisterrin smaksatt med svecia
- Mjölkchokladmousse med rårörda hallon och krossade hallonmaränger