De fyras hemlighet teambuilding mitt i stan

4.7
4.7
 / 14 omdömen

Antal personer: 

17-180 personer

Detta ingår: 

- Hyra av museum
- Aktiviteten De fyras hemlighet
- Personal och projektledning
- Trerätters middag

Pris: 

1.355 kr per person vid 50 personer, exkl. moms

Tillval: 

- Konferens
- Öl och smörgås
- Transport
- Boende på närliggande hotell

Referenser: 

Dela med dig: 

De fyras hemlighet teambuilding mitt i stan

Färdas genom historien och lös en gåta tillsammans. I den här spännande teambuildingövningen ska ni försöka lägga vantarna på världens mest åtråvärda recept – det som förvandlar bly till guld!

Någon gång på medeltiden lyckades en okänd alkemist med vad så många försökt både före och efter honom – att förvandla bly till guld. Men receptet kan rubba maktbalansen i världen och är farligt om det hamnar i fel händer. Ett hemligt sällskap grundas, vars enda uppgift är att skydda receptets hemlighet. På 1700-talet konstruerar fyra lärda herrar i sällskapet en snillrik kista där receptet förvarats sedan dess. Tillsammans med kistan tillverkades nämligen fyra nycklar, varav endast en är den rätta. Om fel nyckel används förstörs receptet för alltid av en krutladdning inne i kistan. Nu är det upp till er att försöka hitta den rätta nyckeln.

Ni delas in i lag och ska följa spåret genom Armémuseums olika utställningar, från vikingatiden fram till nutid. Samarbeta i gruppen för att lösa roliga uppgifter och kluriga gåtor som ger er nya ledtrådar i jakten på världshistoriens största skatt. Såväl list och allmänbildning som pricksäkerhet och ett välutvecklat smaksinne är nödvändiga egenskaper för att till sist kunna öppna kistan.

Mysteriet bjuder på många tvära kast och en oväntad, rafflande upplösning. Det lag som avslöjar de fyras hemlighet kommer att bli kungligt belönat! De fyras hemlighet kan fungera som ett roligt avbrott under en konferens, starten på en kickoff eller bara göras som en företagsaktivitet i sig själv. Vi kan givetvis ordna med middag på någon av de trevliga restaurangerna i närområdet. Hur som helst är De fyras hemlighet en spännande, väl genomtänkt teambuilding där ni får prova många roliga aktiviteter tillsammans.