Dinner Game show med julbord

0

Antal personer: 

30-50

Detta ingår: 

Lokal
Egen programledare
Härligt julbord
Aktiviteten Game show

Pris: 

1.265 kr exkl.moms per person vid 30 deltagare

Tillval: 

Dryckespaket
Konferens i närheten
Transport

Dela med dig: 

Dinner Game show med julbord

Dinner Game show med julbord
Här är ni själva i egen lokal med er egna programledare. Game show är en blandning av 24-karat, På spåret och Vem vill bli miljonär där det är ni som är deltagarna. Njut av det härliga julbordet medan programledaren guidar och utmanar er genom en fullständigt hysterisk game show med väldigt blandade uppgifter, allt från "Gissa vem", "vad heter låten", göra en knop till annat som inte går att öva på.

Ni startar kvällen med mingel och för att sedan sätta er till bords där första deltävlingen hålls sedan är det julbord för hela slanten med pauser för deltävlingar och till slut når ni finalen där det vinnande laget koras under jubel från kollegorna. Från att ni anländer till ett vinnande lag har utsetts tar det ca tre timmar. Självklart får ni stanna och mingla och nyttja den bemannade baren som finns i lokalen.

Ett explock från julbordet:
6 sorters sill med tillbehör, varm- och kallrökt lax, älgkorv, rödbetssallad, janssons, ostar, julgodis och mycket annat gott.

En kväll att minnas och väldigt praktiskt att ha julbord och aktivitet på ett och samma ställe, ni slipper att gå ut i snöyran mellan aktivitet och julbord samt att det inte blir ett vanligt tråkigt julbord.

Game on!