Downhill race

0

Antal personer: 

10-25

Detta ingår: 

- Downhill race bilar
- Instruktör
- Hjälm och viss överdragskläder
- 3-rättersmiddag
- Busstransfer T&R city-anläggningen

Pris: 

1.170 kr exkl.moms per person vid 20 deltagare

Tillval: 

- Konferens
- Dryckespaket

Dela med dig: 

Downhill race

Downhill race

Du sätter i en gokart-liknande bild men utan motor där en skidlift drar dig uppför en backe och efter ca 3 minuter hakas du loss från liften och bilen börjar rulla nedför backen. Accelerationen ökar och du har endast en broms som du kan justera hastigheten med och givetvis kollegornas hejande nere vid backens slut. Med snäva kurvor gäller det att styra bilen rätt, här är målet att få en så bra tid som möjligt för att ta dig till finalheatet och visa vem som är snabbast på kontoret!
Bilen är naturligtvis säker och alla bilar är utrustade med störtbåge och säkerhetsbälte, det är bara att sätta fast sig och åka med.
Själva åktiden är ca 1,5 minuter innan du når liften och åker upp igen.

Under ca 60 minuter kommer ni att hinna åka ca 6-8 gånger nedför backen med lite mellanrum mellan bilarna då detta inte är något folkrace utan endast tävling mot klockan efter sin egen körförmåga. Totalt finns det 12 st bilar till ert förfogande och de som inte kör kan klura på sin taktiska körning medan kollegorna kör.

Middag

Efter att bästa föraren har korats är det dags för en kort promenad till värdshuset där ni intar er trerättersmiddag som är tillagad med kärlek. Mätta i magen och när tävlingsruset har lagt sig hämtar bussen er för färd till city igen. Restiden från city är ca 35 minuter.

En eftermiddag och kväll som kommer att minnas!

Exempelmeny
- Lättrökt röding med blomkålscréme, rödbetor, och örtskott
- Helstekt kalvytterfilé med gratäng på potatis och västerbottenost, primörer och portvinsky
- Crème brûlée med marinerade jordgubbar