Exklusivt julbord och teambuildingaktivitet

0

Antal personer: 

12-70

Detta ingår: 

-Museet för er själva
- Aktiviteten Knights of Stockholm
- Aktivitetsledare
- Pris till vinnande lag
- Skaldjursjulbord

Pris: 

1.525 kr exkl.moms per person vid 30 deltagare

Tillval: 

- Transport
- Dryckespaket
- Konferens

Dela med dig: 

Exklusivt julbord och teambuildingaktivitet

Teambuilding på museum
På Medeltidsmuseet i Gamla stan i Stockholm utspelar sig detta spännande och historiska event.

Begravt under Norrbro ligger en bortglömd medeltida stad, stadens medborgare är sedan länge borta, ingen vet vad som hänt, bara för ett par dagar sedan var det fullt av liv i staden men nu ligger den helt öde.
Stadens alla medborgare verkar plötsligt ha försvunnit vilket betyder att stadens torg, handelsplatser och hem står tomma.

Det är nu er uppgift att sätta staden i arbete igen genom samarbete, förhandling och vass kommunikation för att börja tjäna pengar till era lag.
Indelade i grupper om 8–10 personer ska ni ta er runt i staden och visa att ni tillsammans faktiskt klarar av att leva på medeltiden, ni kommer att stöta på utmaningar som både är fysiskt svåra och tankekrävande så här behöver ni jobba som ett lag.

Alla lag kommer till en början vara utrustade med en penningpung innehållande ett visst antal guldmynt. Inför varje station kommer laget att satsa på om eller på hur lång tid det tar att klara utmaningen.

Prisutdelningen kan ske i samband med er fördrink på restaurangen om ni så önskar.

Skaldjursfrossa på Skeppsbron
Kan du tänka dig att tänja lite på traditionerna och hoppa skinkan på julbordet i år, så utlovar vi en fantastisk kulinarisk upplevelse med det bästa havet har att bjuda på.

Här dukas det upp ett fantastiskt skaldjurs-julbord med allt från nykokt hummer, ostron, havskräftor och krabba till hemgjord sill och lax. Njut av ett annorlunda julbord i den speciella julstämning du bara hittar i Gamla stan, med vacker utsikt över Stockholms ström och Skeppsholmen.

Om någon i sällskapet inte äter skaldjur finns självklart en trevlig trerätters middag att välja.

Observera! Detta paket gäller endast mellan 2019-11-15 till 2019-12-20