Fångarna på Fortet

4.5
4.5
 / 54 omdömen

Antal personer: 

10-450 personer

Detta ingår: 

- Buss Vaxholm T/R
- Taxibåt Vaxholm-kastellet T/R
- Aktiviteten på Kastellet
- Trerättersmiddag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Konferens hel- eller halvdag
- Båttransport city T/R
- Dryckespaket

Referenser: 

Dela med dig: 

Fångarna på Fortet

Fångarna på fortet
Inta Vaxholms kastell under en eftermiddag och ge er i kast med de roliga utmaningar och sammansvetsande aktivteter som väntar i det gamla fortet.
"Ta kulan då! Kämpa!" Orden skulle kunna vara Gunde Svans, men ni kommer troligen låta likadant när ni hejar fram kollegorna i häftiga aktiviteter med samma tema som i det populära tv-programmet.

Vaxholms kastell har anor från 1500-talet, den unika miljön i kombination med aktiviteterna ger en genuin Fångarna på Fortet-känsla, minus en gastande Gunde då… Däremot kommer en aktivitetsledare instruera er om hur man ska handskas med utmaningar som klätterväggar, bollhav, kluriga gåtor och Sveriges största flipperspel!

Vid ankomsten delas ni in i olika lag som tävlar mot varandra, sedan är det bara för Sumo att slå i gong-gongen. Det spelar ingen roll om ni föredrar halsbrytande strapatser eller lite stillsammare hjärngympa, programmet kan anpassas efter just ert företag. Den gemensamma nämnaren för alla aktiviteter är att det krävs samarbete för att lyckas. Ni kommer att svetsas samman på ett väldigt roligt vis när ni får se varandra hantera dessa udda situationer.

När de lyckliga vinnarna har utsetts är "fångarna" fria att lämna fortet, men dagen är inte slut för det. Efter alla aktiviteter brukar det smaka med en stärkande middag. Den genuina och mysiga restaurangen på ön serverar en utsökt två- eller trerättersmiddag. Njut av den goda maten medan ni skrattar åt alla bravader tidigare under dagen. Ett perfekt slut på en trevlig dag som garanterat stärker gemenskapen.

Menyförslag
* Svensk sotad biff (Capriccio) med lökvariation, rågbrödchips, krasse och brynt smör
* Citronmarinerad kyckling med smörslungade primörer, salviasky, torkad gårdsskinka och rostad potatis
* Mörkchoklad brulée med havtornssorbet och bräntsocker