Filmaktivitet - ett kreativt event

4.4
4.4
 / 5 omdömen

Antal personer: 

15-250 deltagare

Detta ingår: 

- Filminstruktör
- Kameror och rekvisita
- Enklare klippning/redigering av era filmer

Pris: 

495 kr per person vid 60 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Konferens
- Transport
- Middag och fest

Referenser: 

Dela med dig: 

Filmaktivitet - ett kreativt event

Filmaktivitet

Spela in en kortfilm med kollegorna. Ni ligger bakom allt kring koncept, storyboard, regi och såklart skådespelarinsatserna. Till kvällens middag blir det visning av era kreativa filmer, med glada skratt och stor prisutdelning.

Upplägg
Starta med intro av en duktig filmlärare tillika professionell filmskapare, han håller en inspirerande presentation om ”how to tell a story” i ca. 15 minuter. Med detta i bagaget, anpassat för att göra en kortfilm eller reklamfilm, får deltagarna hitta på sin egen story i sina grupper om 5-10 personer.

När storyn är skriven ska det skapas bildmanus som är viktigt för förberedelserna av scener och rekvisita, och för att ha koll på inspelningen. Väl klara med det hämtar grupperna varsin kamera och följer sin storyboard samt bildmanus. Dags att börja filma och agera - Tystad, tagning!

Final
Efter att instruktören fått ett par timmar på sig att redigera gruppernas råmaterial, visas filmerna på kvällens festbankett. En jury utser de nominerade i olika klasser och tystnaden talar sitt tydliga språk när de förseglade kuverten ska sprättas och vinnarna utses. Vinnarna kommer så klart upp på scenen för att hämta sina statyetter och hålla känslosamma tacktal.

Filmaktiviteten lämpar sig som aktivitet på konferensen eller som start på en glamorös företagsfest. Aktiviteten är mobil och kan genomföras både inomhus och utomhus.

Vi hjälper er gärna att sätta ihop ett paket med middag där nomineringarna och prisutdelningen sker i samband med galamiddagen.