Gamla Stan kampen

4.7
4.7
 / 22 omdömen

Antal personer: 

18-350 personer

Detta ingår: 

- Aktiviteten Gamla stan kampen
- Personal och projektledning
- Trerätters middag
- Pris till vinnande lag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Transport
- Konferens
- Boende på närliggande hotell
- Fest

Referenser: 

Dela med dig: 

Gamla Stan kampen

Teambuilding i Gamla Stan
Stockholms äldsta stadsdel, Gamla Stan är välkänd av de flesta, men få känner till historien kring detta mytomspunna urbana kulturarv.

Passa på att lära känna Gamla Stan på riktigt under erat företagsevent!

I denna teambuildingaktivitet ger ni er ut på en poängjakt under två timmar för att söka ledtrådar genom att tyda symboler med anor från stormaktstiden fram till nutid. Gamla Stan är mer omfattande än vad man kan tro, ni kommer således inte att lyckas hinna med allt. Det gäller att planera, prioritera och strukturera sin strategi när man tar sig fram över spelplanen som är i skala 1:1.

Ta er genom smala gränder och torg, vad gömmer sig bland öns byggnader? Varför heter den Helvetets gränd? Vilka pryder slottets fasad? Följ med ut på en lärorik och spännande företagsaktivitet i en anrik miljö.

Segrarlaget, som har bevisat att de är mästare på samarbete och slutledningsförmåga, kommer att kunna titulera sig Kungar av Gamla stan efter den sedvanliga medaljceremonin på torget. Välkomna att testa på ett av de mest intressanta eventen i Stockholm!

Middag
Efter avslutad aktivitet ordnar vi bord på en trevlig restaurang i närheten. Njut av god mat och varandras sällskap i vacker miljö i Gamla stan. Det perfekta avslutet på en riktigt bra kväll!