Glasblåsning för företag

4.6
4.6
 / 9 omdömen

Antal personer: 

7-25 personer

Detta ingår: 

- Glasblåsning med erfaren instruktör
- En glasskapelse per person
- Välkomstdrink och snacks
- Hyttans hembakade pizza
- 2 glas vin eller öl

Pris: 

1.425 kr exkl. moms per person vid 15 deltagare

Tillval: 

- Busstransport
- Buda era skapelser till ert företag
- Skapa ett gemensamt föremål

Dela med dig: 

Glasblåsning för företag

Glasblåsning 

Att blåsa glas är ett kreativt hantverk med över tvåtusen år på nacken. Många tror att man måste ha lungor som en maratonlöpare för att lyckas, men faktum är att glasblåsning handlar mest om timing, teknik och en känsla för glasets särskilda egenskaper.

Ni får en kort teoretisk genomgång av glasets historia och de olika tekniker som finns inom glasblåsningen, samt en säkerhetsgenomgång. I hyttan jobbar man med smältugnar med temperatur på över 1100 grader!

Under ledning av erfarna instruktörer lär ni er grundläggande tekniker och formar varsitt föremål i glas i den uråldriga hantverksmiljön. Önskar ni kan ni därefter också skapa ett gemensamt föremål som ni formger och realiserar i gruppen. 

Er unika skapelse kan sedan pryda ert kontor långt in i framtiden. Efter skapelserna svalnat över natten budas era kreationer till ert företag dagen efter eventet.

Middag 

Glashyttan används till mer än bara konst, här bakas och gräddas även välsmakande pizzor. Välj era tillbehör, låt godbitarna åka in i ugnen och njut därefter av rykande färska slices tillsammans med svalkande dryck.

Programförslag med cirkatider
17.00 Ankomst till glashyttan, genomgång
         Glasblåsning och middag
20.00 Avslut