Imperiet - Teambuilding på Tekniska museet.

4.4
4.4
 / 8 omdömen

Antal personer: 

30-180 personer

Detta ingår: 

- Trerätters middag
- Upplägg och tävling
- hyra av Lokaler
- Personal och projektledning

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Transport
- Konferens
- Smörgås och öl

Referenser: 

Dela med dig: 

Imperiet - Teambuilding på Tekniska museet.

Bygg upp ett affärsimperium på bara två timmar i den här roliga gruppaktiviteten.

Tävla mot arbetskamraterna bland alla prylar och pinaler på Tekniska museet. Under lättsamma former ska de mest slipade affärsmagnaterna utses – och alla möjliga olika egenskaper behövs för att vinna. Först och främst delas ni in i grupper om 6-12 personer, varje grupp representerar ett nystartat företag. Slå sedan era kloka huvuden ihop i gruppen och kämpa tillsammans för att bli det största företaget. För att nå framgång ska ni göra ett antal aktiviteter i högt tempo. Totalt väntar runt 20 olika utmaningar där snabbtänkthet, list, allmänbildning och fysik sätts på prov. Efter varje aktivitet belönas företagets insats med pengar – i form av den ytterst lokala "Imperiet-valutan". Givetvis varierar mängden Imperiet-pengar som betalas ut beroende på hur bra det gått för gruppen.

När alla grupper är klara med samtliga aktiviteter är det äntligen dags att se vilket företag som varit lönsammast och därmed besegrat konkurrenterna. Naturligtvis mäts framgångarna i Imperiet-pengar, dessa räknas på ett raffinerat sätt vilket gör avslutningen otroligt spännande. Stämningen går att ta på när det vinnande imperiet utses!

Efter teambuildingen får de segrande affärsgenierna sola sig i glansen under en trevlig middag. Tekniska museet har utmärkta lokaler för såväl middag som konferens, så Imperiet kan även göras som ett kul avbrott under en längre konferens. Oavsett vilket så borgar alla roliga aktiviteter för ett lyckat företagsevent!