Inlåst!

4.1
4.1
 / 4 omdömen

Antal personer: 

6-42

Detta ingår: 

Eget aktivitetsrum där ni ska lösa uppgifter
Instruktör
Trerättersmiddag

Pris: 

1.095 kr per person vid 10 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Busstransport
- Dryckespaket

Dela med dig: 

Inlåst!

Klurig och spännande teambuilding inomhus

I grupper om ca. 5 personer kommer ni att bli ”inlåsta” i ett rum för att sedan, utan några förutsättningar, tar er ut inom 60 minuter. Alla föremål ni upptäcker kan ha flera syften än det uppenbara. Här gäller det att ni i grupp ska klura fram lösningar och vara enormt uppmärksamma på allt i er omgivning. Som exempel kan det hänga en tavla på en vägg och om man tittar ordentligt på tavlan ser man en sifferkombination, er uppgift blir då att hitta låset där ni ska slå in sifferkombinationen som sedan kommer att leda till nästa klurighet. 
En aktivitet där ni verkligen blir tvungna att samarbeta och vara kreativa.

Detta fenomen har nu spridit sig till Sverige. Idén är från början ungersk, baserat på Escape -dataspelen, där karaktären är inlåst och ska hitta föremål för att kunna ta sig ut ur rummet/byggnaden men har sedan gjorts om till livespel. Istället för att sitta bakom datorskärmen så är det ni själva som ska lösa de mycket kluriga utmaningarna för att lösa uppgiften.

Vi kan erbjuda denna aktivitet i flera stadsdelar i Stockholm och arbetar i stort sett med alla restauranger så att vi kan tillgodose alla kostönskemål.
Ingen av aktiviteterna är fysiskt krävande.

Efter er aktivitet har vi ordnat en härlig middag på en restaurang i närheten.
Exempelmeny:
- Laxcarpaccio
- Hjortytterfilé
- Tiramisu