Italiensk matlagning för företaget

4.6
4.6
 / 27 omdömen

Antal personer: 

8-50 personer

Detta ingår: 

- Fyrarättersmeny
- Apertivo - Spumante med tilltugg
- Vinpaket
- Råvaror av högsta kvalitet
- Recept att ta med hem
- Kaffe eller te

Pris: 

1995 kr per person vid 25 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Konferens
- Transport

Dela med dig: 

Italiensk matlagning för företaget

Italiensk matlagning

Kvällens kunniga och själfulla kursledare och inspiratör är naturligtivs en genuin italienska. Hon håller matlagningskurser för kunskapstörstande företagsgrupper med sann inlevelse och stort hjärta.

Hon brinner för matlagning i allmänhet och det italienska köket i synnerhet och hon förmedlar både känsla och kunskaper genom sin entusiasm under sina stämningsfulla matlagningskvällar.
Resultatet blir oftast väldigt familjärt i jämförelse med många andra matlagningsevent.

I sann italiensk anda läggs vikt vid att råvarorna är bästa möjliga. En stor del av dem tar hon med sig från sina kulinariska resor i olika delar av Italien.

Upplägg
Ni startar kvällen med enklare instruktioner medan ni avnjuter en aperitivo med mousserande och tilltugg.

Därefter startar matlagningen där ni tillreder en säsongsbetonad meny bestående av en aptitretande antipasti, en eller två härliga primi piatti(exempelvis pasta, polenta eller risotto) eller en fyllig kött-alternativt fiskrätt för att sedan avsluta med en oemotståndlig dolce (exempelvis pannacotta eller tiramisú).

När maten är klar dukas det innan sällskapet sätter sig till bords som en stor italiensk familj. Då brukar det finnas massor att prata om, och för de som är nyfikna berättar kursledarna gärna om italiensk kultur, resmål, historia och vardag.