Knights of Stockholm

4.6
4.6
 / 4

Antal personer: 

12-70

Detta ingår: 

- Medeltidsmuseet för er själva
- Aktivitetsguider i varje lag
- 3-rättersmiddag

Pris: 

1.295 kr exkl. moms per person vid 25 deltagare

Tillval: 

- Konferens
- Dryckespaket
- Fest efteråt
- Transport

Dela med dig: 

Knights of Stockholm

Teambuilding på museum

På Medeltidsmuseet i Gamla stan i Stockholm utspelar sig detta spännande och historiska event.

Begravt under Norrbro ligger en bortglömd medeltida stad, stadens medborgare är sedan länge borta, ingen vet vad som hänt, bara för ett par dagar sedan var det fullt av liv i staden men nu ligger den helt öde.
Stadens alla medborgare verkar plötsligt ha försvunnit vilket betyder att stadens torg, handelsplatser och hem står tomma.

Det är nu er uppgift att sätta staden i arbete igen genom samarbete, förhandling och vass kommunikation för att börja tjäna pengar till era lag.
Indelade i grupper om 8–10 personer ska ni ta er runt i staden och visa att ni tillsammans faktiskt klarar av att leva på medeltiden, ni kommer att stöta på utmaningar som både är fysiskt svåra och tankekrävande så här behöver ni jobba som ett lag.

Alla lag kommer till en början vara utrustade med en penningpung innehållande ett visst antal guldmynt. Inför varje station kommer laget att satsa på om eller på hur lång tid det tar att klara utmaningen.

Aktiviteten avslutas på ett sätt så att även laget med minst mynt kan vinna.
Prisutdelningen kan ske i samband med er fördrink på restaurangen.

Middag

Vi samarbetar med många trevliga restauranger i Stockholm och hjälper er gärna med att välja rätt miljö för just ert sällskap.