Libanesisk matlagning

4.4
4.4
 / 5 omdömen

Antal personer: 

10-30 personer

Detta ingår: 

- Köksmästare
- Välkomstdrink och två glas vin
- Lån av kockkläder
- Arabiskt kaffe
- Lokalhyra och personal

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Konferens
- Transport

Dela med dig: 

Libanesisk matlagning

Matlagningsevent
Laga mat och ha trevligt med arbetskamraterna under ett minst sagt smakfullt företagsevent.

Vägen till hjärtat går som bekant genom magen. Att vägen till en lyckad teambuilding går genom det libanesiska köket är kanske mindre känt, icke desto mindre är det sant. Libanesisk mat kan beskrivas som en explosion av smaker utan att vara alltför stark. Med andra ord passar den här maten svenska gommar perfekt och brukar få det att vattnas även i de allra kräsnaste av munnar. Under kvällen kommer det dukas upp ett veritabelt meze (libanesiskt smörgåsbord) med godsaker som ni själva har lagat till. 

I ett riktigt restaurangkök får ni först en introduktionskurs till det libanesiska köket av en erfaren mästerkock. Därefter får ni själva prova på att laga läckerheter som kibbe, fattoush och sambosek. Den som inte redan känner till de här rätterna har angenäma överraskningar att vänta. Naturligtvis hjälper kocken er med instruktioner och tips under matlagningen. Men inte nog med det, kocken ger också sitt omdöme om er kokkonst och utser kvällens stjärnkock. Vinnaren tilldelas gyllene kockmössan – en enorm ära (med glimten i ögat). 

När alla rätter är klara är det dags att sätta sig till bords och bryta pitabröd i goda arbetskamraters lag. Smaka på alla skapelser och njut av den smakrika maten, självklart med ett gott vin till. Detta trevliga event innebär inte bara teambuilding under lättsamma former, det ger även kunskaper som kommer till användning hemma i köket.