Pralinkurs på Söder

4.7
4.7

Antal personer: 

8-40

Detta ingår: 

- Pralinkurs / chokladkurs
- Praliner eller chokladkaka att ta med hem
- Rabatt i butiken
- 3-rättersmiddag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Konferens
- Transport
- Dryckespaket

Dela med dig: 

Pralinkurs på Söder

En kväll som Kalle i Chokladfabriken

Personal tar emot vid ankomst och leder er två våningar upp till kurslokalerna där ni börjar med en chokladprovning med ett portugisiskt dessertvin (som alkoholfritt alternativ erbjuders äppelmust) där kvällens guide tar er på en resa genom chokladens värld.

Därefter får alla deltagare byta om och gå ut i kurslokalen. En erfaren konditor reder ut vad som är riktigt bra choklad och varför vi älskar den. Deltagarna får göra en ganache och alldeles egna praliner.

Alla får med sig en pralinask med 10 stycken egengjorda praliner

Efter avslutad kurs följer personalen er ner till butiken där det finns möjlighet att handla till en liten rabatt, ni får en egen kassa så att ni inte behöver stå i kö.

Skulle ni känna att praliner inte är er grej utan istället en chokladkaka så är upplägget och priset likadant men istället för en praliner så får ni med er hem en egengjord chokladkaka.

Beroende på storleken på er grupp så finns möjlighet att äta en lite enklare middag i butiken annars ordnar vi med bord på en härlig kvartersrestaurang endast 500 meter bort. Ni kommer att få äta vällagad mat och få förstklassig service på restaurang Nytorget 6.

Exempelmeny
- Pulled pork slider med krispig lök, chili/swesamaioli samt gurksallad med citronsoya och inlagd ingerfära.
- Grillad tonfisk "5 spice" med grillad citron, pommes, syrlig fänkålssallad, avocado, sagogryn och mojo rojo
- Inkokt och ryhyvlad rabarber med smuldegscrumble, flädergelé pch kardemummaglass