Segla Gotland runt med egen skeppare

0

Antal personer: 

8-16

Detta ingår: 

- Segelbåt
- Personal
- Raceutrustning

Pris: 

Begär offert

Dela med dig: 

Segla Gotland runt med egen skeppare

”Gotland Runt” – ÅF Offshore Race

Deltagarna anländer till sailracing village lördag eftermiddag/kväll. Här ligger nu ca 300 segelbåtar mitt i Stockholm, redo för morgondagens kappseglingsstart. På området finns närmare en halv miljon besökare och åskådare under lör-sön. Ett fantastiskt ögonblick med glittrande vatten och fantastiska båtar. Mitt i Stockholm city!

Ett spännande sjöäventyr väntar er med oförglömliga minnen. Med härlig segling på glittrande hav, nattsegling under stjärnorna, spännande kappsegling med över 250 deltagande båtar, givande heldagssegling med kunder, adrenalin pumpande start inne i Stockholm och mängder av glada skratt och härliga upplevelser.

Båtarna är av modellen ”Grand Soleil 50” från det italienska varvet Cantiere Del Pardo. Det är de enda tre i Sverige och är valda med omsorg och fokus på att erbjuda våra besättningar någonting alldeles extra utöver det vanliga. Med moderna linjer och välseglande egenskaper på LYS 1,39, så kommer även den mest kräsne seglaren att att få sitt lystmäte tillgodosett. Med bra förutsättningar att prestera väl under tävlingen. Likaså erbjuds det förstklassiga segeluppsättningar och de rymliga och exklusiva inredningarna ger mycket bra förutsättningar för förstklassig komfort ombord. Båtarna är utrustade med två toaletter, tre duschar och 8 – 10 kojer. 

Upplägg:
Dag 1    Säkerhetsbesiktning, deltagarna anländer till regattamiddag & folkfest i Stockholm. Årets event!
Dag 2    Vädergenomgång & allmänna förutsättningar, besättningsmöte & kappseglingsstart vid lunchtid.
Dag 3    Adrenalin, taktik och kappsegling dag och natt. Oförglömliga seglingsupplevelser utlovas!
Dag 4    Återsegling mot Sandhamn efter rundning av Hoburgen under natten med fantastiska minnen.
Dag 5    Målgång, aftersail, summering, bryggsnack, prisutdelning, regattamiddag & festligheter.

8 deltagare per båt