Simulatorracing

4
4
 / 1 omdöme

Detta ingår: 

- Simbinnätverket som abonneras 1 timme
- Tävlingsledare
- Tvårätters middag

Pris: 

890 kr per person vid 12 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Dryckespaket

Dela med dig: 

Simulatorracing

Racing simulator kan ses som en social variant på go-cart med väldigt hög realism och där man undviker svettiga overaller och hjälmar. Dessutom är risken för skador noll, det är skonsamt för miljön och man kan ta sig ett glas vin/öl/drink om man önskar – vilket förstås påverkar dina varvtider. Två av simulatorerna tillhör de mest avancerade som finns på marknaden och är på samma nivå som de simulatorer Formel 1-stallen använder för simulering. De rörliga simulatorerna är så kraftfulla att de kan utsätta dig för 2Gs kraft vid inbromsningar, kurvor och vid acceleration.

Vill du ha en verklig utmaning rekommenderar vi att du provar på dessa simulatorer. De är så nära verklig racing du kommer i Stockholm.  Flera av förarna i Sveriges racingelit kan ses i våra simulatorer från tid till annan.

Övriga simulatorer erbjuder, precis som de rörliga, ett 5-kanaligt surroundsystem som i kombination med över/understyrning, en racestol och ett pedalställ ger en mycket bra känsla. Inställningsmöjligheterna och val av biltyp är många.

Tolv konsoler är hopkopplade i ett beprövat nätverk.

Middag
Mat och dryck är ett viktigt inslag och en ingrediens som förgyller mötet mellan människor. Köket, restaurangen och deras barer håller därför hög klass. Tanken är att man ska känna sig lika bekväm hos dem i kostym och klänning såsom i en mer vardaglig klädsel.

Menyförslag
- Ballbreakerburgare (400gr) serverad med bacon, ost och tre dippsåser samt pommes frites
- Dagens sorbet med 2cl vodka