Spy Academy - Teambuilding mitt i Stockholm

4.6
4.6
 / 9 omdömen

Antal personer: 

15-200 personer

Detta ingår: 

- Personal och projektledning
- Aktiviteten Spy Academy
- Tvårättersmiddag
- Dryckespaket

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Busstransport
- Konferens
- Middag

Referenser: 

Dela med dig: 

Spy Academy - Teambuilding mitt i Stockholm

Spy Academy

I rollen som hemlig agent kan vad som helst hända! Red ut en spionhistoria tillsammans i den här rafflande teambuildingövningen.

Det mesta av informationen om denna aktivitet är naturligtvis hemligstämplad, men det hela börjar med att ni delas in i grupper och kontaktas av den mystiske överste Akroyd. Översten förklarar kortfattat vad ert uppdrag går ut på innan det inspelade meddelandet självdetonerar… Nu gäller det att sätta fart – ni har ont om tid att genomföra uppdraget och i agentvärlden får man ingen andra chans!

Använd GPS, satellitbilder och annan utrustning för att hitta hemliga mötesplatser och lösa spännande spionuppgifter. Arbeta tillsammans för att lösa problem som bland annat prövar agenternas minne, slutledningsförmåga och pricksäkerhet. Smyg, smid planer och upplev spänningen tillsammans medan ni benar ut historien. När den dramatiska upplösningen närmar sig gäller det att ha tungan rätt i mun, men de agenter som lyckas lösa uppdraget har en furstlig belöning att vänta. Kom bara ihåg att man aldrig kan vara helt säker på något i en spionhistoria.

Efter aktiviteten ordnar vi bord på en trevlig restaurang i närheten.