The Tablet Game - Djurgården

4
4
 / 1

Antal personer: 

50-500

Detta ingår: 

- Surfplattor
- Spelledare
- Pris till vinnande lag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Lägga till egna frågor, bilder, filmer i spelet
- Välja annan spelplats
- Middag eller grillkväll
- Konferens

Dela med dig: 

The Tablet Game - Djurgården

Teambuilding på Djurgården

Med en surfplatta i handen kommer ni att tävla i lag där ni tar er fram på Djurgården, eller annan plats, för att låsa upp utmaningar som är geografiskt utplacerade.
Lagen kommer att utforska öns historia, ta bilder, lösa kluriga gåtor, lyssna på musik och mycket annat. Ni får själva prioritera och välja de stationer ni vill gå till. Då uppgifterna är väldigt varierande kommer allas förmågor och kunskaper i laget att behövas. Er uppgift är att hinna med så många utmaningar som möjligt inann tiden är slut.

Lagen ska navigera med hjälp av GPS-punkter till de olika uppgifterna och när laget närmar sig dyker uppgiften upp på surfplattan och det gäller för gruppen att lösa uppgiften inom utsatt tid. Uppgifterna kan vara allt från musikfrågor, platsspecifika frågor, bildfrågor eller t.ex att de ska spela in en video.

Detta är den optimala teambuildingövningen om ni själva vill vara med och påverka innehållet i spelet.

Efter aktiviteten tar vi med er till en fantastisk restaurang på Djurgården där ni får en matupplevelse utöver det vanliga här kan ni välja mellan 3-rättersmiddag eller grillkväll.

Helt enkelt en helkväll på kungliga Djurgården!