Terrängkörning rolig teambuilding

4
4
 / 3 omdömen

Antal personer: 

8-20 personer

Detta ingår: 

- Buss t/r city
- Information om terrängkörning, fordon och säkerhet
- Körning på teknikbana/övningsbana/äventyrsbana
- Tävling mellan lagen/fordonen
- Pris till vinnare
- CD-skiva med bilder från aktiviteten
- Kaffe och bulle

Pris: 

2385 kr per person vid 16 deltagare, exkl. moms

Tillval: 

- Konferens
- Middag

Dela med dig: 

Terrängkörning rolig teambuilding

Terrängkörning med Land Rovers, ratta ett mäktigt terrängfordon på en hisnande bana i detta fartfyllda event.

Lev ut rallyförardrömmarna på ett säkert sätt och ha barnsligt kul i terrängen tillsammans med arbetskamraterna. Terrängkörning med Land Rovers är en häftig upplevelse, som gjord för en kickoff eller teambuilding. 

En liten bit söder om stan ligger en anläggning där försvaret tidigare utbildade terrängförare. Nu är det er tur att inta området och på ett lekfullt sätt tävla mot varandra i terrängkörning. Några av landets mest rutinerade terrängförare står till ert förfogande och ger instruktioner om hur man manövrerar de kraftfulla kamouflagefärgade fordonen som köpts in från brittiska arméns överskottslager. Efter en säkerhetsgenomgång och lite allmän Information om terrängkörning är det äntligen dags att sätta sig bakom ratten. Det finns ett par olika banor och en riktig äventyrskörning att välja bland, vi kan skräddarsy en tävling som passar för just ert sällskap. Färden går över stock och sten, uppför branta backar och genom vattendrag. Det lag som är bäst på att hantera de många hästkrafterna under huven får ta emot ett fint pris vid en ceremoni. 

Efter den häftiga tävlingen är det vanligt att pirret i magen ersätts av ett kurrande. Vi har många olika förslag på restauranger och menyer om ni vill kombinera körningen med en middag. Oavsett vad ni väljer är terrängkörning med Land Rovers en mycket uppskattad aktivitet under ett företagsevent.