Toppmötet

0

Antal personer: 

10-40 personer

Detta ingår: 

- Personal och projektledning
- Aktiviteten Toppmötet
- Trerättersmiddag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

- Busstransport
- Konferens

Referenser: 

Dela med dig: 

Toppmötet

Toppmötet är en spännande, samspelande middagsaktivitet. Spelet börjar med dig och ditt team i vad som till synes verkar vara en vanlig politisk träff på FN:s högkvarter, men som rentav är ett mysterium. Det kommer att finnas uppdrag där ni med hjälp av list och en smula fulspel kanske måste gå bakom ryggen på dina kollegor för att få just ditt land att tjäna mer pengar eller avslöja fienden. Att yttra sig mer skulle ta bort mystiken, vi vill att ni ska kastas in i detta på plats!

Inga speciella kunskaper eller färdigheter krävs, med er naturliga kreativitet och intelligens har ni förmågan att med samarbete och kommunikation lösa mysteriet.

Samla kollegorna och förbered dem mentalt (eller inte) för oavsett resultat kommer ni att lämna oss med stark sammanhållning och många internskämt som kommer sprida enorm positiv energi, även efter kvällens slut.

Toppmötet leds från början till slut av våra proffsiga spelledare, och genomförs i en trevlig middagslokal där ni avnjuter fantastisk mat och dryck under spelets gång.