Virtual reality-upplevelse på ert kontor

0

Antal personer: 

10-100

Detta ingår: 

- Transport fram och tillbaka till ert kontor
- Upp- och nedriggning av utrustning
- Eventvärd på platssom guidar er genom eventet
- Teknisk support

Pris: 

750 kr exkl.moms per person vid 15 deltagare

Tillval: 

-Middag
-Konferens
-Fest efteråt

Dela med dig: 

Virtual reality-upplevelse på ert kontor

Virtual Reality på ert kontor

Vi står för underhållningen, ni står för eventuell mat och dryck. Här kommer ni att få prova på att stiga in i en helt annan verklighet, tävla i verklighetstrogna utmaningar och känna på vad snackisen Virtual Reality egentligen är.

Vi kommer till ert kontor och riggar upp all utrustning, sen är det bara att åka med och njuta. Vår härliga aktivitetsledare för kvällen kommer att ta hand om er, vi vågar utlova mycket skratt och framförallt en ny känsla som ni inte upplevt förut.

Ni kommer en person i taget, ibland flera beroende på ert antal, få sätta på er VR-glasögon, hörlurar och greppa spelkontrollerna i era händer för att sedan ta plats i den virtuella verkligheten. De som inte spelar ser allt som händer på storbildskärm och det är en rolig publiksport att se sina kollegor bete sig väldigt märkligt och bli tagna av upplevelsen.

Detta är en aktivitet där alla kan vara med och den tar cirka två timmar i era lokaler. Finns det ingen möjlighet att vara i era lokaler kan vi självklart ordna med passande lokal.

Om ni önskar så ordnar vi gärna med ett restaurangbesök efteråt, vi bokar in en passande restaurang eller en foodtruck som stannar utanför ert kontor.

Vågar ni kliva in i en ny verklighet?