Gamla stan kampen och middag

0

Antal personer: 

18-80

Detta ingår: 

Aktivitet - Gamla stan kampen
Aktivitetsledare
Trerättersmiddag
Personal och projektledning
Pris till vinnande lag

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

Dryckespaket

Dela med dig: 

Gamla stan kampen och middag

Aktivitet - Gamla stan kampen
Denna aktivitet är en av våra mest populära ”gröna event”. Ni börjar dagen med att resa till Stockholms hjärta Gamla stan med hjälp av Tunnelbana, väl på plats möter våra guider upp direkt utanför tunnelbanan för att starta genomgången av aktiviteten.

Den enda material som finns tillgängligt här är miljömärkt papper som vi såklart återanvänder eller återvinner efter genomför event, här tar ni er runt i en så gott som bilfri stadsdel och tävlar mot varandra om att få titulera er Kungar av Gamla stan.

Middag
Efter aktiviteten beger ni er till restaurang Reisen i på Skeppsbron som i sina rustika och mysiga lokaler jobbar med en hållbarhet utöver det vanliga, här väntas en god middag på närodlade och ekologiska råvarar.

Reisen är även miljödiplomerad då de värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Reisen i Stockholm är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att de kartlagt dess miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

Menyexempel:
Chèvre chaud: Ungsbakad Chèvre på levainbröd med rostade nötter & honung
- Svamp á la créme: Nattbakad portabello, picklade höstgrönsaker, hasselnötter, potatispuré smaksatt med tryffel & lagrad ost
- Gräddfilspannacotta: Rårörda blåbär & rostad mandelmüsli