Armémuseum konferens

4
4
 / 3 omdömmen

Antal personer: 

20-180 personer

Pris: 

På begäran

Tillval: 

- Aktiviteten "De fyras hemlighet"
- Stor fest på kvällen
- Transport
- Boende på närliggande hotell

Dela med dig: 

Armémuseum konferens

Centralt, på Östermalm i Stockholm, ligger Armémuseum. Bakom fasaden från 1700-talet finns möjlighet för konferens och fest. Här kan ni arbeta i en avstressande miljö utan att bli störda av annat än kaffepauser eller färdigdukade bord när så önskas. Med tre lokaler, olika i karaktär och storlek finns alla möjligheter att skapa flexibla och lyckade arrangemang. På plan 4 finns hörsalen som rymmer 150 personer. Den är utrustad med den senaste AV-tekniken, bl.a en ny projektor med storbildsduk.

Eventguiden har ett unikt samarbete med museet. Här har ni t.ex. möjlighet att delta i jakten på "De fyras hemlighet".

De fyras hemlighet - teambuilding i city 
Någon gång under medeltiden lyckas en okänd förmåga klura ut ett fungerande alkemist recept. I det ögonblicket föds kunskapen om hur man förvandlar bly till guld.

Receptet skyddas med näbbar och klor genom tiderna och lyckas hållas hemligt. I mitten av 1700-talet enas fyra kloka herrar ur ett hemligt sällskap om att receptet är farligt och kan rubba maktbalansen i världen. De konstruerar då en snillrik kista och fyra tillhörande och snarlika nycklar. Om man försöker öppna kistan med fel nyckel förstörs receptet av en krutladdning. För att skydda hemligheten från varandras girighet blandas nycklarna och varje person får varsin. Ingen av dem vet vem som hade den riktiga. 

Er uppgift blir att, i mindre grupper, genomgå en mängd prövningar för att hitta den enda nyckel som kan öppna kistan. I kistan finner ni det eftertraktade alkemiska receptet på hur man förvandlar bly till guld...