Högberga gård

4.1
4.1
 / 5 omdömmen

Antal personer: 

8-110 personer

Pris: 

Fås på begäran

Tillval: 

- Aktiviteten Mysteriet
- Båttransport eller buss
- Stor fest på kvällen
- Liveband

Dela med dig: 

Högberga gård

Högt beläget, utmed farleden in mot Stockholm, ligger
Högberga Gård otroligt vackert. Från den välskötta trädgården är utsikten in mot Stockholm makalös. Ingen lämnar Högberga Gård oberörd. 

Konferens
Här finns nybyggda konferenslokaler, bl.a.
en elegant hörsal för 120 personer och fyra flexibla konferenslokaler med 10 grupprum i anslutning. I den anrika huvudbyggnaden erbjuds också flera möteslokaler i
gammal historisk miljö. 

Paviljongen 
Nya Paviljongen ligger högt och dramatiskt. Den fantastiska lokalen har enorma panoramafönster ut över Stockholms inlopp. Från den stora terrassen kan man verkligen sitta och njuta av utsikten. Denna förstklassiga lokal tar grupper upp till 20 personer. Förutom den jättefina möteslokalen erbjuder byggnaden också en inglasat jacuzzi och en vedeldad bastu. De står båda till ert förfogande under hela mötesdagen. Paviljongen är en mötesplats utöver det vanliga. 

Boende
Det finns 66 moderna och bekväma rum på Högberga.
Rummen är fullt utrustade med alla bekvämligheter.

Fester och kickoffer
Galleriet har plats för 140 sittande gäster. Denna unika sekelskiftssal är vackert smyckad med en imponerande konstsamling. Det går även att ha ett event utomhus i den parkliknande trädgården, härifrån är utsikten över Stockholms huvudstad makalös.

Kinarummet
En ovanlig miljö på Högberga är det unika Kinarummet.
Fler av objekten i rummet kommer från den ursprunglige ägarens resor till Kina. En kopp kaffe framför brasan i kinarummet ger ett underbart mervärde.