Konferens i City

0

Antal personer: 

5-150

Pris: 

Begär offert

Tillval: 

Transport
Aktivitet
Teambuilding

Dela med dig: 

Konferens i City

Mötesvåning med Stockholm Centralstation runt hörnet

Mitt i citykärnan ligger denna ljusa mötesvåning med moderna lokaler. De stora panoramafönstren släpper in dagsljuset och bjuder på känslan av stadspuls från Vasagatan utan att låta den störa.

7A Centralen erbjuder 12 lokaler med konferensmöjligheter för upp till 120 personer. De större konferensrummen har stora fönster och härligt ljusinsläpp. Det finns dessutom ett flertal lokaler som passar perfekt för utbildningar, seminarier eller kreativa möten. Lokalerna lämpar sig även för privata mingel och middagar. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som är framtagen av skickliga kockar. Oavsett om ert sällskap önskar frukost, snittar, julbord eller trerättersmiddag kommer ni inte att bli besvikna!

Avsluta med ett trevligt mingel eller festligare middag. Anläggningens bar- och kökslounge är en härlig social yta som passar utmärkt för exempelvis middagar, mingel eller after works. Här kan dukas upp för aktiviteter efter era specifika önskemål, exempelvis härliga dryckesprovingar, matlagningsaktiviteter eller kanske en teambuildingaktivitet.

Personalen är erfaren och engagerad och lägger stort fokus på kunden och det personliga mötet.