Lejondals slott

4
4
 / 3 omdömen

Antal personer: 

100 enkelrum och 19 dubbelrum

Pris: 

Offereras

Tillval: 

- Aktiviteter
- Fest på kvällen
- Transport
- Stand up eller annan underhållning

Dela med dig: 

Lejondals slott

Lejondals slott är en renodlad konferensanläggning, som samlat på sig utmärkelser för både helhetsupplevelsen och det ambitiösa köket. 
Slottet är ett av landets yngsta, då det uppfördes 1892, och byggt i klassisk Wasastil med tinnar och torn.

Läget
Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet "sagoslott".

Konferens
Slottet har ett drygt femtontal konferenslokaler av högsta klass. Lokalerna är belägna både i huvudslottet och i separata byggnader på området.

Köket
Ett av Lejondals Slotts adelsmärken är köket, vilket framgår av resultatlistorna från olika kock- och dryckestävlingar. Att leva upp till sitt rykte är kökets utmaning.

Boende 
Boendet på Lejondals Slott är förlagt till slottsparken runt slottet. Samtliga rum är inredda i ljusa färger med trägolv och kaklade badrum med klinkers. Totalt finns det 80 enkelrum och 10 dubbelrum.

Relaxavdelningen  
Bubbelpooler, kylpöl, separata saunas och gym är några av de bekvämligheter ni kan nyttja medan ni läppjar på ett glas vin eller en öl. Avslappnande behandlingar finns såklart tillgängligt.

Aktiviteter
I de natursköna omivningarna kan vi ordna med mängder med trevliga aktiviteter för de som vill ha ett avbrott i konferensdagen.