Vi är Eventguiden!

Eventguiden startades 2003 med mottot att det skall vara enkelt och kul att handla event och företagsaktiviteter. Vårt mål var att paketera våra produkter på ett sätt att våra kunder förstod vad de köpte samt fick  en god uppfattning om hur priset såg ut redan på vår webbplats. Det var vi först med i Sverige.

Sedan dess har vi  genomfört mer än 4 500 lyckade event för våra kunder. Vi vänder oss enbart till företag och erbjuder företagsevent, fester, team building och konferenser, gärna i kombination.

Att vi paketerar eventen är för att vi vet att det är enklare att se en färdig produkt som redan är genomtänkt och väl prövad av tidigare kunder. Vi arbetar självklart också med att skräddarsy  event och se till  att våra kunder får precis det  dom vill ha.

Varför använda ett eventbolag som oss?

Vår erfarenhet och kunskap hjälper er att få den upplevelse, känsla och karaktär på ert event som ni vill ha.

Alla våra paketerade event är kvalitetssäkrade, genomförda och utvärderade av andra kunder. Vi tar också ett helhetsansvar för eventet, vilket gör att du inte behöver mer än en kontaktperson och leverantör.Vi har arbetat med att genomföra event i 10 år. Under den tiden har vi lärt oss ett och annat. Vi har många väldigt duktiga leverantörer som tillsammans med oss hjälper våra kunder att få bra möten och givande upplevelse.

Välkommen att prova oss på Eventguiden.